McDonald’s erstatter plast med resirkulert kartong

McDonald’s har som mål å anvende fullstendig bærekraftig emballasje, og har forpliktet seg til å sikre at all emballasje er laget av fornybare, resirkulerte eller sertifiserte materialer innen 2025.

I samsvar med McDonald’s «Scale for Good» -programmet søkte de etter alternative, naturlige og ressurseffektive materialer for å erstatte salatbegre av plast. Ikke en lett oppgave, ettersom salater vanligvis er pakket i plast. De fant svaret i en smart kombinasjon av en god emballasjekonstruksjon og MM Kartons Browncolor, en brun resirkulert Kraft-kartong. Overgangen til kartong for salatbegere reduserer plastforbruket med over 100 tonn bare i England og Irland hvor dette lanseres først.

I tillleg til å anvende Browncolor til salater har McDonalds også valgt Mayr-Melnhof’s Browncolor til sin Signatur Collection.

Browncolor – en resirkulert Kraft-kartong for en unik, naturlig presentasjon. Kartongkvaliteten gjenspeiler trenden mot brun naturlig emballasje. Den gjennomgående naturlige brune fargen på topp- og baksiden med perfekt overflate gir et naturlig utseende, og har samtidig gode trykkegenskaper. Brun kartongemballasje er på moten for å vise frem produkter ved POS, samtidig som den gir en naturlig følelse og enda høyere økologiske ambisjoner. Leveres i 215 – 320 gr.

Ønsker du å vite mer om Browncolor og bærekraftig emballasje – ta kontakt med oss !

Meld deg på nyhetsbrev