Skrevet av: Sindre Døvigen.

Optimeringsprisen 2017 gikk til REforREm

På Emballasjedagene i Sandefjord ble Optimeringsprisen 2017 tildelt forskningsprosjektet REforREm, riktig emballering for redusert matsvinn. Prosjektets overordnede ide er å bidra til redusert matsvinn gjennom å utvikle og utnytte emballerings teknologi og pakketekniske løsninger som er tilpasset forbrukernes adferd og behov ut fra et svinnreduserende ståsted.

Vi er  glade for å få være med på dette prosjektet sammen med mange ledende emballasjemiljøer i Norge. Les mer på Emballasjeforeningens sider

Fra Døvigen AS var Atle Flom ansvarlig i prosjektet og representert ved utdelingen sammen med
Hanne Møller (fra venstre) Østfoldforskning, Frank Robert Müller (Tommen Gram), Stig Søberg (RPC Bebo Food Packaging), Marit Kvalvåg Pettersen (Nofima), Ivar Holtet (BWL) og Thomas Eie (BAMA Industri)

 

Meld deg på nyhetsbrev