Skrevet av: Sindre Døvigen. Stikkord:

Xerox Versalink multifunksjonsskrivere – mye mer enn utskrift

Dokumenter er helt sentralt  i alle bedrifter, uansett størrelse. Dokumentstyring er spesielt viktig for små og mellomstore bedrifter (SMB) som må få til mer med mindre ressurser. Få de rette verktøyene og ressursene for å hjelpe deg med å skrive ut, skanne og styre dokumenter, som arbeidsplassassistenter med Xerox® ConnectKey®-teknologi og styrte utskriftstjenester for små og mellomstore bedrifter.

Frittstående kopi- eller faksmaskiner tilhører fortiden. Multifunksjonsskrivere / alt-i-ett-skrivere — som kan skrive ut, kopiere, skanne direkte til skyen eller til e-post — har tatt over. Xerox MFP maskinene har nå Wi-Fi, mobil utskrift og nettbrett-lignende berøringsskjermer. Den nyeste generasjonen multifunksjons lasersprintere med Xerox® ConnectKey®-teknologi har skybaserte apper, noe som forvandler multifunksjonsskriveren til en smart, jobbassistent.

Uansett hvilken Xerox-MFP laserskriver du velger, får du et brukervennlig grensesnitt, pålitelig papirhåndtering, avansert sikkerhet og sofistikerte verktøy for kostnadsstyring. Xerox-multifunksjonsskrivere er utformet for å håndtere arbeidsgruppens store volum, og de kan automatisere repeterende oppgaver og tilpasse arbeidsflyter.

Vi tilbyr nå en rekke spennende nyheter fra Xerox – se alle modeller for din bedrift her på vår webshop

 

Xerox Connect Key

Xerox Connect Key

Meld deg på nyhetsbrev